Il Colosseo
Schoutenstraat 12
1811HD Alkmaar
Telefoon: 072 - 520 22 23


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 30 per persoon alles inclusief.*


Bij Il Colosseo kunt u Italiaans eten. Il Colosseo is gevestigd aan de Schoutenstraat te Alkmaar. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Italiaans eten afhalen. Il Colosseo bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Il Colosseo:

Ons restaurant is sinds 5 Oktober 2002 geopend en bevind zich in een van de gezelligste winkelstraatjes van Alkmaar, de Schoutenstraat, deze straat bevindt zich tussen de twee grote winkelstraten, de Langestraat en de Laat.

Restaurant Il Colosseo is zes dagen per week geopend en is behalve een restaurant ook een traiteur. U kunt bij ons dus ook terecht voor een uitgebreide lunch of diner, maar ook voor een catering.

Il Colosseo is een echt familiebedrijf, samen met hulp van onze ouders zijn wij, Dino Previti en Salvatore Cordai, dit restaurant begonnen. Onze ouders hebben al veel verschillende restaurants gehad in Italie en Nederland. Ook wij beschikken over de nodige ervaring, we hebben beide in verschillende Italiaanse pizzeria' s en specialiteitenrestaurants gewerkt. Door onze ervaringen en belevenissen over de Italiaanse keuken hebben wij ervoor gekozen om uitsluitend Italiaanse specialiteiten te serveren en niet de welbekende pizza. Onze gerechten komen voornamelijk uit het zuiden van Italie en Sicilie, omdat wij daar zelf vandaan komen en deze keuken het meest traditioneel vinden.

Wij stellen een hoge prioriteit aan verse producten. Al onze producten zijn dus vers, van groente tot vlees, van vis to pasta. Wij maken onze pasta' s dan ook allemaal zelf. Verder hebben wij elke donderdagavond een speciaal koopavondmenu, voor mensen die snel door willen winkelen en de gerechten worden dan ook binnen een kwartier geserveerd. Wij beschikken over een zeer ruime keuze van voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, wijnen, likeuren en diverse soorten koffie. Ook maken wij onze limoncello, een populaire Siciliaanse citroenlikeur, zelf.

Verder serveren wij ook Italiaanse tapas, die erg lekker zijn bij een goed glas wijn, voor mensen die lekker rustig willen zitten en geen grote trek hebben. Deze tapas worden geserveerd op Italiaanse bruschetta' s.

Bovendien passen wij elke drie maanden onze avondkaart aan het seizoen aan en om de zes maanden passen wij onze dagkaart aan. Verder kunt u ons altijd vragen om U te laten verrassen, en a la minute een lekker menu samen te stellen waar vaak de lekkerste creaties uit voortkomen.

Wij, Dino Previti en Salvatore Cordai, heten u graag van harte welkom in ons intieme en zeker lekkerste restaurant van Alkmaar. Als u de zerkerheid wilt hebben dat wij een plekje voor U klaar hebben kunt U altijd een tafeltje reserveren. U kunt ons bereiken op het nummer: 072 - 520 22 23


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL