Portofino
Mient 5
1811NB Alkmaar
Telefoon: +31(0)72 5125905

Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 15 per persoon alles inclusief.*


Bij Portofino kunt u Italiaans eten. Portofino is gevestigd aan de Mient te Alkmaar. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 140 gasten. Uw gastheer/vrouw Fausto & Giorgio maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: Karperton Gar..

Meer informatie over Portofino:

Heerlijk eten uit de tradititonele Italiaanse keuken.
Verrassend, culinair en verfijnd van kwaliteit zijn ingredi�nten die van toepassing zijn op een avondje -uit- eten in het restaurant van Fausto en Giorgio dat ligt aan de schilderachtige en sfeervolle Mient in het hart van de kaasstad Alkmaar.

Kies voor een ontdekkingsreis door de rijke gastronomie van de Italiaanse mediterrane keuken.
Dat is pas echt UIT - eten, vooral als u de verfijnde smaak proeft van de ongekend smakelijke gerechten.
Gerechten die dagelijks vers en met veel liefde door de chefs van Portofino bereid worden.
Beleef het raffinement in de culinaire tradities van de grote Italiaanse eetcultuur. Cultuur die de basis vormen van elke schotel, die Portofino in een eigentijdse sfeer presenteert.

Portofino staat voor een gastvrij eetfestijn in een ambiance die doet denken aan het mooie Italie, ver weg van het alledaagse.

Tenslotte onderstreept de mooie collectie Italiaanse kwaliteitswijnen het pure traditionele karakter van Italiaans specialiteiten restaurant Portofino te Alkmaar.

Giorgio en Fausto nodigen u uit voor een culinaire ontdekkingsreis gebaseerd op de eerlijke smaak die de 'echte' Italiaanse keuken u als gast te bieden heeft.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL