San Giorgio
Krommestraat 44
3811CD Amersfoort
Telefoon: +31(0)33 4615685


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 40 per persoon alles inclusief.*


Bij San Giorgio kunt u Italiaans eten. San Giorgio is gevestigd aan de Krommestraat te Amersfoort. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 100 gasten. Uw gastheer/vrouw Angelo Allegra maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: P.garage.

Bijzonderheden:

Buitenterras aanwezig.


Meer informatie over San Giorgio:

San Giorgio is bijna Italië. Door de Italiaanse bediening en de voor Nederlanders licht chaotische organisatie. Verwacht geen trendy gerechtjes of een strakke inrichting.
Eigenaar Angelo Allegra zorgt voor originele en afwisselende gerechten, zoals malloreddus sardi con salsiccia (Sardijns gerecht van pasta met worst en schapenkaas) of de cassola a pisci e pecorino. De classico ossobucco di vitello con la sua gremolada (kalfsschenkel volgens Milanese receptuur) is een aanrader. Natuurlijk van blank kalfsvlees. Dat is ook de basis voor de scallopine di vitello giornaliese a modo mio (kalfsoesters) die elke dag anders kan zijn. Op de kaart staan ook pizza's. De wijnen komen uit alle streken in Italië. Het is een ware ontdekkingsreis. In de winter organiseert San Giorgio 'Mangia alla Classica'. Op een aantal maandagavonden brengen (professioneel opgeleide) zangers aria's ten gehore tussen de gerechten en de tafels. Angelo vertelt - vaak op hilarische wijze ? waar de aria over gaat. Reserveren is noodzakelijk. Parkeren in de parking Sint Jorisplein (ook met klassieke muziek!). Voor jong en oud en voor wie houdt van Italië en de Italianen.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL