Oceano delle 4 Stagioni
R.J.H. Fortuynplein 29
1019WL Amsterdam
Telefoon: 020 4190020


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 30 per persoon alles inclusief.*


Bij Oceano delle 4 Stagioni kunt u Italiaans eten. Oceano delle 4 Stagioni is gevestigd aan de R.J.H. Fortuynplein te Amsterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Uw gastheer/vrouw Francisco Sordo maakt het u graag naar de zin.

Bijzonderheden:

Heerlijk ruim terras met uitzicht over het water.
Ahalen mogelijk, ook per boot, een aanlegsteiger ligt voor de deur.

Meer informatie over Oceano delle 4 Stagioni:

Benvenuto a ristorante Oceano

Ristorante pizzeria Oceano is gevestigd in een voormalige rederij aan de Borneokade. Eens diende het pand als kantine voor de havenarbeiders. De industri�le ruimte, die ook nog atelier is geweest, functioneert sinds 1999 als horeca gelegenheid.

Als voorbeeld voor Oceano geldt het bekende en al meer dan 25 jaar bestaande Le 4 Stagioni in Amsterdam Oud Zuid. Na de verbouwing in oktober 2005 heeft Oceano dezelfde karakteristieke inrichting gekregen. Zelfs de tegeltableaus van de vier jaargetijden zijn teruggekeerd, maar hier met als thema de oceaan (le 4 stagioni delle oceano).

In Oceano staat de persoonlijke Italiaanse aandacht voorop en bedrijfsleider Francisco Sordo zal er alles aan doen om te zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Oceano is er voor iedereen: de Italiaanse cantina van en voor de buurt, waar je ook terecht kunt voor een drankje aan de bar.

Door de originele Italiaanse pizza-oven zijn de pizza?s van Romaanse klasse, knapperig met een dunne bodem en rijkelijk belegd. Ook de andere gerechten van de menukaart als de klassieke antipasti (waaronder bruschette, vitello tonnate en de insalata caprese), verse pasta?s en echte Italiaanse vlees- en visgerechten zijn een reden om vaak bij Oceano te eten. Tevens zijn er vegetarische gerechten en speciale groepsmenu?s.
De keuken is open vanaf 17.00 uur. Zaterdag en zondag is er ook lunch vanaf 12.00 uur. Onze Italiaanse gastvrijheid betekent ook afhalen.

Oceano biedt plaats aan 80 personen. Zomers is er een groot verwarmd terras met uitzicht op het water. Natuurlijk is Oceano ook per boot bereikbaar; een aanlegsteiger ligt voor de deur.

Arrivederci in ristorante Oceano, la cucina italiana originale!


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL