Restaurant Palma
Johannes Verhulststraat 104
1071NL Amsterdam
Telefoon: 020 3795900


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Restaurant Palma kunt u Italiaans eten. Restaurant Palma is gevestigd aan de Johannes Verhulststraat te Amsterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Restaurant Palma:

Benvenuto a ristorante Palma

Restaurant Palma is een modern en sfeervol Italiaans specialiteiten restaurant. Eten bij restaurant Palma is een genot. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige ingrediƫnten tegen alleszins redelijke prijzen. Dit in combinatie met de ontspannen mediterrane ambiance maken van restaurant Palma een populaire plek om rustig te lunchen of dineren. Zomers is er een groot terras voor de deur.

De menukaart van Palma is slechts een kleine afspiegeling van de vermaarde Italiaanse keuken. Daarom wisselen wij regelmatigonze menukaart, steeds weer met nieuwe dagverse gerechten. Kiest u het 3-gangen menu van Chef Ciro, ? 34,50 per persoon, dan kiest u voor vlees, vis of vegetarisch.

Origineel is de wijze waarop wij het voor- en tevens lunchgerecht presenteren. Uit een lijst van 20 picolli antipasti stelt u zelf uw favoriete mix samen. Door deze opzet zijn er legio mogelijkheden om te eten in Palma. Dit alles in combinatie met voortreffelijke selectie wijnen.

Onze chef kok Jochem Daamen informeert u graag over deze wijnen. Schroom niet om hem te vragen naar zijn deskundig advies en wellicht serveert hij u een speciale wijn die (nog) niet op de wijnkaart staat.

Reserveren in Palma wordt aanbevolen. U kunt zich via
de mailinglist opgeven om regelmatig op de hoogte te worden gehouden over onze verschillende menu?s en activiteiten. Wij accepteren credit cards en pin betalingen.

Arrivederci in ristorante Palma, la cucina italiana originale!


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL