Napoli
Kerkstraat 10
4611NV Bergen op Zoom
Telefoon: 0164-243704


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 34 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 24.25

Bij Napoli kunt u Italiaans eten. Napoli is gevestigd aan de Kerkstraat te Bergen op Zoom. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Napoli:

In het midden van het centrum van Bergen op Zoom op steenworp afstand van de Grote Markt vindt u Ristorante Napoli.
Al vijfentwintig jaar lang is Ristorante Napoli een van de weinige authentieke Italiaanse specialiteiten restaurants die Nederland kent. Kwaliteit en gastvrijheid gaan er hand in hand. De keuken eerbiedigt de Italiaanse tradities en werkt louter en alleen met hoogwaardige ingredienten, die rechtstreeks uit Italie worden geimporteerd.
Opmerkelijk en redelijk zeldzaam in het Nederlandse horecalandschap is dat Napoli wordt geleid door een en dezelfde familie. Nog steeds houdt oprichter en patron/chef de cuisine Gerardo Cannavacciuolo onafgebroken de vinger aan de pols. Daarin bijgestaan door zijn echtgenote Anna en in Bergen op Zoom door zijn dochter Cristina en schoonzoon Alfonso.

Allemaal proeven zij nog dagelijks de voldoening door hun gasten een fijne tijd te bezorgen.

Ristorante Napoli wordt algemeen gezien als een bastion van kwaliteit, wat menigmaal leidde tot internationale erkenning. Zoals het toekennen van de onderscheiding 'Cuoco d'Oro' en de al even prestigieuze 'Insegna del Ristorante Italiano'.
Ook de grote gastvrijheid en kindvriendelijkheid wordt door de gasten hogelijk gewaardeerd. Dat blijkt ook uit het feit dat gasten uit de beginjaren worden 'opgevolgd' door hun kinderen en kleinkinderen.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL