Ales & Tony's Italiaans Home Cooking
Rontgenstraat 21
2652EC Berkel en Rodenrijs
Telefoon: 06 31299788


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 17 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 17.45

Bij Ales & Tony's Italiaans Home Cooking kunt u Italiaans eten. Ales & Tony's Italiaans Home Cooking is gevestigd aan de Rontgenstraat te Berkel en Rodenrijs. Ales & Tony's Italiaans Home Cooking bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden. Uw gastheer/vrouw Mark Boninsegna maakt het u graag naar de zin.

Bijzonderheden:

Écht Italiaans Home Cooking. Familie Boninsegna verzorgt een geheel verzorgde Italiaanse avond bij u thuis of op locatie en komt bij u thuis of op locatie écht Italiaans koken.

Meer informatie over Ales & Tony's Italiaans Home Cooking:

Welkom bij Ales & Tony's

Italia bij u thuis.

Verlangt u ook telkens weer naar dat mooie landschap wat u telkens weer laat verassen? Die mooie cultuur, die warmte en de passie die de mensen hebben én uitstralen, dat lekkere wijntje, die fijne muziek om bij weg te dromen, dat overheerlijke eten waarin u met elke hap proeft wat u nu allemaal mist? Dan bent u bij Ales & Tony's aan het juiste adres. Ales & Tony's brengt Italia namelijk bij u thuis!

Eten, drinken & genieten.

Als u Ales & Tony's inhuurt bent u verzekert van succes. Wij beschikken namelijk over een uniek concept. U en uw gasten zulllen zich in Italia wanen, niet als toerist, maar zoals de Italianen zich in Italia voelen. U zult eten zoals de Italianen dat doen, drinken zoals de Italianen dat doen. En genieten zoals de Italianen dat doen.

Een geheel verzorgde avond.

Ales & Tony's verzorgd een geheel Italiaanse avond bij u thuis. Wij komen bij u thuis koken. Alle ingrediënten nemen wij mee. Net als het drinken, de aankleding en de muziek.
Het eten wordt geserveerd in grote schalen vanaf 4 personen. Het is dus net alsof u bij de familie in Italia thuis zit. Alleen nu met uw familie en vrienden, kenissen, colega's, etc. In uw eigen huiskamer, eetkamer, tuin.
Kortom, Italia komt bij u thuis.

En natuurlijk, als er bij u thuis gerookt wordt, dan is dat geen bezwaar. Wij stellen er alleen maar prijs op dat u zich voordoet zoals u bent. Dat doen de Italianen immers ook.

Wilt u meer weten?

Als u interesse gewekt is en u wilt meer weten, kijk rustig rondt op de site. Kijk bijvoorbeeld eens naar de menu's die wij voor u kunnen maken. Als er nu echt niks tussen staat voor u en uw gasten, neem rustig contact met ons op en in goed overleg zullen we er best wel uitkomen.

Saluti,

Mark Boninsegna.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL