Donna Louise
Begijnenstraat 11
1941BR Beverwijk
Telefoon: +31(0)251 222455


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Donna Louise kunt u Italiaans, Pizza eten. Donna Louise is gevestigd aan de Begijnenstraat te Beverwijk. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 110 gasten. Parkeermogelijkheden: ja.

Bijzonderheden:

Menuprijzen v.a. ?. 26,00 (3-gangen)
Intiem restaurant voor familie en vrienden-dineetjes. Tevens zeer geschikte ambiance ten behoeve van het organiseren van uw bruiloftparty, familie en/of personeelsfeest. Aparte ruimte beschikbaar.

Meer informatie over Donna Louise:

Donna Louise een traditioneel Italiaans specialiteiten restaurant ligt in een gezellig straatje verscholen tussen drukke winkelstraten midden in het centrum van Beverwijk.

De uitbaters Mario Delfino en Esmee Bennadoud hebben 'Donna Louise' in de vele jaren dat
zij het restaurant runnen, gezorgd voor een gevestigde naam onder alle smulpapen in de wijde omtrek van Beverwijk. Door het enthousiasme en de liefde van het tweetal voor de Italiaanse keuken alsmede hun vakbekwaamheid is een bezoekje aan Donna Louise een ware smakelijke belevenis.

Het exterieur van Donna Louise doet niet vermoeden dat het restaurant veel gasten kan herbergen. In het ruime restaurant hoeft u zich echter niet verloren te voelen, door de speelse indeling en de romantische verlichting biedt Donna Louise meer dan genoeg mogelijkheden tot intiem dineren.

Ook ten behoeve van een vertrouwelijke bespreking tijdens een zakenlunch biedt Donna Louise
de zakenman de perfecte ambiance.
Daarnaast biedt Donna Louise een aantal faciliteiten om met uw familie feestelijk te dineren en/of een feestje te vieren. Ook voor bruiloften en partijen is Donna Louise de aangewezen locatie. Laat u door Esmee of Mario vrijblijvend informeren en adviseren.

De chefs van Donna Louise serveren dagelijks superverse wisselende gerechten in vele variƫteiten. Naast een keuze uit de uitgebreide menukaart serveren zij verschillende dagspspecialiteiten die gebaseerd zijn op de dagelijkse inkoop op de 'versmarkten' en het aanbod van de vaste leveranciers.

De inkoop van de aldus verkregen dagverse produkten en ingrediƫnten worden nog dezelfde dag bereid tot smakelijke Italiaanse gerechten. Vanzelfsprekend hoort daar de in eigen keuken -dagelijks- vers gemaakte Pasta`s bij.

De traditionele Italiaanse keuken van Donna Louise maken van uw bezoek een culinaire aangelegenheid. Op de wisselende wijnkaart prijkt een uitgebreid wijnassortiment uit de verschillende wijnstreken van Italie.

Welkom namens Esmee en Mario.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL