't Schompes
Kerkbuurt 7
8373EG Blankenham
Telefoon: 0527-852264


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 22 per persoon alles inclusief.*


Bij 't Schompes kunt u Italiaans, Pizza eten. 't Schompes is gevestigd aan de Kerkbuurt te Blankenham. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Italiaans, Pizza eten afhalen. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden. Uw gastheer/vrouw Wim en Beate maakt het u graag naar de zin.

Meer informatie over 't Schompes:

Welkom in ’t Schompes.

Midden in de wijdse natuur halverwege het kronkelende dijkje van Kuinre naar Blokzijl bent u terecht gekomen in Pizza en Spiezenrestaurant ’t Schompes te Blankenham. Een oase van rust en ruimte om u heen. Wij heten u van harte welkom en wensen u vele genoeglijke uurtjes toe.
Na een dagje uit in deze prachtige omgeving met z’n vele bezienswaardigheden zit u thans op een plek waar reeds in 1706 de herberg “in de Koestart”was gehuisvest aan de toenmalige Zuiderzee.
Veel is er in de loop der jaren verandert maar de sfeer is altijd gebleven. Onder het motto: je lacht, je drinkt, je eet, je swingt wordt u gastvrij onthaald in ons restaurant, op ons terras of in onze partykelder.
Vraag gerust naar de vele mogelijkheden die ’t Schompes u bied.

Ervaar de sfeer en proef de gezelligheid …………….

Uw gastheer en gastvrouw:
Wim en Beate Zevenbergen.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL