Ristorante da Nello
Stratumsedijk 21c
5611NA Eindhoven
Telefoon: +31 (0)40 2135757


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 60 per persoon alles inclusief.*


Bij Ristorante da Nello kunt u Italiaans eten. Ristorante da Nello is gevestigd aan de Stratumsedijk te Eindhoven. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Seizoensgebonden ingrediënten en streekgerechten

Meer informatie over Ristorante da Nello:

Lunchen: maandag t/m vrijdag 12:00-14:30

Seizoensgebonden ingrediënten en streekgerechten voeren de toon in de keuken van Da Nello. Grote inspiratiebronnen zijn 'Carluccio' of il maestro 'Gualtiero Marchesi' welke tot de grote chefs van Italië behoren. De Italiaanse keuken krijgt bij Da Nello daardoor de status die het verdient. U kunt niet naar Italië? Geen probleem: De keuken van Nello brengt het beste van de Italiaanse keuken gewoon naar Nederland.

Wilt u en uw gasten zich laten verrassen door Italiaans culinair avontuur, laat u zich dan bij de hand nemen door de gastheren van Ristorante Da Nello. Een Italiaanse culinaire verrassing in hartje Eindhoven!

Volgens Nello is er geen chef uit zijn eigen Italië te krijgen. Vandaar dat in Nederland de verfijnde Italiaanse keuken pas sinds enkele jaren te proeven valt. (Bij Da Nello uiteraard).


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL