La Forca Ristorante - Trattoria
Frankestraat 17-19
2011HT Haarlem
Telefoon: +31(0)23 5322500


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 40 per persoon alles inclusief.*


Bij La Forca Ristorante - Trattoria kunt u Italiaans eten. La Forca Ristorante - Trattoria is gevestigd aan de Frankestraat te Haarlem in de wijk Centrum. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Italiaans eten afhalen. La Forca Ristorante - Trattoria bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 41 gasten. Parkeermogelijkheden: Op de Kamp.

Bijzonderheden:

Dagelijks wisselende specialiteiten en � la Carte. Trattoria Con Enoteca. Nu ook voor catering bij u thuis of op uw bedrijf.

Meer informatie over La Forca Ristorante - Trattoria:

Giuseppe Comes, de Chef / uitbater van La Forca Ristorante - Trattoria serveert u dagelijks superverse wisselende gerechten in vele vai�teiten uit zijn geboorteland Italie. La Forca heeft dan ook geen vaste menukaart.
De dagelijkse rondgang langs de de 'versmarkten' en het aanbod van de vaste leveranciers bepalen de dagspecialiteiten die Giuseppe zijn gasten dezelfde avond nog serveert.
Zo zijn de visspecialiteiten w.o. Dorade, Zeebaars, Vongole, Seppia, Calamares en Sciabola altijd DAGVERS !
Vanzelfsprekend zijn de in eigen keuken vers gemaakte pasta`s een delicatesse.

Omdat alle gerechten � la minute bereid worden, kan het bij grote drukte voorkomen dat u als gast iets langer dan normaal op uw lekkernijen moet wachten. Helaas zegt Chef Giuseppe kan ik daar weinig aan veranderen. Ik ga voor kwaliteit, dus ik besteed aan elk gerecht de nodige aandacht en dat kost tijd. Gelukkig hebben de vaste klanten daar alle begrip voor.

De traditionele streekgerechten vergezeld van 'niet alledaagse Italiaanse wijnen' maken een bezoek aan La Forca tot een ware culinaire belevenis. Indien u speciale wensen heeft, overleg dan met Giuseppe of zijn vrouw Angela, zij zorgen ervoor dat uw wens binnen hun mogelijkheden in vervulling gaat. Als voorbeeld noemen wij de mogelijkheid tot het besloten Lunchen, vanaf 6 personen. Een perfecte gelegenheid om uw zakelijke bespreking te omlijsten met verrassende Italiaanse Lunchgerechten die er mede toe bij zullen dragen om in de juiste stemming een eventuele business deal succevol af te ronden.
Kort gezegd, La Forca Ristorante Trattoria is de ideale locatie voor een Diner of een Italiaanse (besloten)lunch, dit zowel op zakelijk gebied als in de priv� sfeer.

Een hartelijk welkom namens Giuseppe en zijn staf.


PS

La Forca regelt ook uw catering aan huis (vanaf 10 personen).
Zo u wilt in de originele Italiaanse sfeer, alles tot in de puntjes geregeld.

Vraag informatie aan Giuseppe Gomes.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL