Bellissimo
Grote Ossenmarkt 27
8861CN Harlingen
Telefoon: 0517-434649


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Bellissimo kunt u Italiaans eten. Bellissimo is gevestigd aan de Grote Ossenmarkt te Harlingen. U kunt hier ook Italiaans eten afhalen. Bellissimo bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

traiteur


Meer informatie over Bellissimo:

Bellissimo, het gezelligste en lekkerste winkeltje van Harlingen is er ook in een digitale versie zoals u ziet. Middels deze site hebben we getracht een zo compleet mogelijk beeld te geven van ons assortiment. Maar om echt alles te zien en vooral te ruiken zal u toch echt even langs moeten komen in de winkel. De geur van Italiƫ is helaas digitaal nog niet zo goed weer te geven.

Wie zijn wij en wat doen wij
Wij zijn een gezellig stel mensen (die luisteren naar de namen Monique en Wubbo) dat houdt van de goede dingen des levens en dat ook graag aan anderen geven. Italiaans eten is zo'n goed ding waar wij onze dagen mee kunnen vullen. We maken Italiaanse gerechten, bijgerechten, nagerechten, alles huisgemaakt en vers uit eigen keuken. Vanaf de pasta, via de pesto's en de crostini's tot en met de Tiramisu. Alles wordt zelfgemaakt, voor zover dat mogelijk is. De gerechten kunnen worden uitgezocht vanuit een koelvitrine in onze winkel. Heeft u een keer een feestje of iets meer eters dan verwacht, dan kunt u ook bij ons terecht. We cateren namelijk ook. Naast de maaltijdverstrekking verkopen we ook allerhande leuke en originele culinaire kado's en kunt u een kadopakket samenstellen als kerstpakket of relatiegeschenk. Naast de verkoop in de winkel organiseren we ook festiviteiten buiten de deur, zoals wijn- en spijsproeverijen.
Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL