Porto Pino
Haven 40
2312MK Leiden
Telefoon: +31(0)71 5219505


Klanten geven dit restaurant een score van: 64% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Porto Pino kunt u Italiaans eten. Porto Pino is gevestigd aan de Haven te Leiden. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Komt u hier eten? Dan is reserveren wel aangeraden. Dit restaurant biedt plaats aan 55 gasten. Uw gastheer/vrouw Giancarlo Falasca maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: ja.

Bijzonderheden:

Reserveren is absoluut gewenst. Porto Pino heeft geen A La Carte kaart, doch serveert iedere dag afwisselende menu's met vele variëteiten.Prijs per menu per persoon :

? 30,00 excl. drinks, dessert en koffie

Meer informatie over Porto Pino:

Ristorante Porto Pino is, zoals de naam al doet vermoeden, gelegen aan de haven in Leiden. Vanuit het rustieke restaurant kijk je uit op de bootjes die aan de kade voor anker liggen.
Het restaurant mag zich in de korte tijd dat het bestaat verheugen op het bezoek van vele gasten, zelfs zoveel dat reserveren absoluut een noodzaak is.

In Porto Pino wordt niet gewerkt met een menukaart, op typisch Romeinse wijze krijgen de gasten een keur aan gerechten voorgeschoteld. Chefkok en eigenaar Giancarlo Falasca
serveert om te beginnen altijd een amuse direct gevolgd door een uitgebreide antipasti.
Antipasti die bestaat uit bijvoorbeeld, prosciutto e melone, insalata di mare, cozze, zeeslakjes, carpaccio, gemarineerde zalm, tonijn, een rol van mozzarella, spinazie met zalm, melanzane, zucchine en peperoni gewoon teveel om op te noemen.
Direct daarna of eigenlijk gelijktijdig, eerste klas dagverse vis of vleesgerechten en tenslotte een overheerlijke kleine portie verse huisgemaakte pasta.
De porties zijn niet overdadig groot, maar men krijgt echter wel een goed beeld van alle typisch Italiaande gerechten en lekkernijen die chef Giancarlo met veel fantasie en vakmanschap op tafel brengt.

De uitgebreide uitstekende keuze uit de wijnkelder van Giancarlo zorgt voor de juiste omlijsting van uw 'Italiaans culinair avondje uit'. Overigens Giancarlo importeert en selecteert zelf zijn Italiaanse wijnen.

De bediening is ontspannen en correct, zij het dan dat één en ander bij grote drukte weleens op de rommelige maar oh zo charmante Italiaanse wijze verloopt.
Neemt u de tijd voor het diner, dat neemt de leiding ook, geniet en geniet, u hoeft geen haast te maken, Giancarlo neemt slechts één zit aan per avond. Dus relaxed aan tafel!

Kort gezegd 'value for money' in dit echte door Italianen geexploiteerde restaurant.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:18.00 - 22.00
Woensdag:18.00 - 22.00
Donderdag:18.00 - 22.00
Vrijdag:18.00 - 22.00
Zaterdag:18.00 - 22.00
Zondag:18.00 - 22.00


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL