Ca'del Biro
Hoogbrugstraat 166-168
6221CS Maastricht
Telefoon: +31(0)43 3264152


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 105 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 65

Bij Ca'del Biro kunt u Italiaans eten. Ca'del Biro is gevestigd aan de Hoogbrugstraat te Maastricht. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 34 gasten. Parkeermogelijkheden: Parkeergarage.

Bijzonderheden:

IL MENU CA' DEL BIRO - Vier gangen menu €65.00
IL MENU AL CAPO - Vijf gangen menu €75.00

Meer informatie over Ca'del Biro:

Italiaans restaurant Ca'del Biro staat garant voor een unieke eetervaring in Maastricht. Opgeleid in Italiaanse toprestaurants, maar ook bij 'di mama' thuis, combineert meester-kok en meester-ijsbereider Huub Biro de gerechten uit de klassieke Italiaanse keuken met een jarenlange ervaring. 'De Italiaanse keuken is verfijnd en puur natuur, met gerechten waarin duidelijke smaken herkenbaar zijn. Het is voor mij een uitdaging mijn eigen interpretatie op die gerechten los te laten en tegelijkertijd die karakteristieke smaak overeind te houden. Een verrassende én herkenbaar Italiaans keuken. Puur, licht verteerbaar en elegant.


Genieten staat voorop

Huub Biro wind er geen doekjes om: 'Ik ben in dienst van mijn smaakpapillen, niet van Michelin of de heersende smaaktrends. Je moet niet bij ons restaurant eten, je mág bij ons eten. En dat eten is altijd een feest, of het nu is voor een formele gelegenheid of een toevallig samenzijn met vrienden. Net zoals ik altijd geniet van het koken, kunnen mijn gasten hier altijd ontspannen genieten van het eten, drinken, de sfeer en het gezelschap.'


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL