Il Giardino della Mamma
Onze Lieve Vrouweplein 15
6211HD Maastricht
Telefoon: +31(0)43 3256229


Klanten geven dit restaurant een score van: 64% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 56 per persoon alles inclusief.*


Bij Il Giardino della Mamma kunt u Italiaans eten. Il Giardino della Mamma is gevestigd aan de Onze Lieve Vrouweplein te Maastricht. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 70 gasten. Uw gastheer/vrouw Carmelo&Bernardo Riggio maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: P garage.

Bijzonderheden:

Druk bezocht Italiaans specialiteiten restaurant in hartje Maastricht. Buitenterras aanwezig.

Meer informatie over Il Giardino della Mamma:

Il Gardino della Mama is het Italiaanse restaurant van de gebroeders Carmelo en Bernardo Riggio dat gesitueerd is in het hart van het oude centrum te Maastricht.

Il Giardino is één van de drukstbezochte, zeer geliefde Italiaanse restaurants van Zuid - Limburg e.o., dus meer dan bekend bij alle smulpapen uit de wijde omtrek die en voorliefde hebben voor de traditionele Italiaanse keuken.

Het exterieur doet niet vermoeden dat het restaurant vele gasten kan 'herbergen', doch het ziet er niet massaal uit, integendeel de intimiteit wordt onder anderen bepaald door allerlei hoekjes en opstapjes.
Hierdoor kunt u als gast 'besloten' tafelen terwijl u toch betrokken blijft bij de bedrijvigheid die zich rondom u in het restaurant afspeelt.

Vanzelfsprekend leent de ambiance van Il Giardino zich uitstekend voor zakenlunches en/of zakendiners, die in een rustige sfeer moeten verlopen. Daarnaast biedt Il Giardino tal van mogelijkheden om met uw familie feestelijk te dineren en/of een feestje te vieren. Laat u door Bernardo of Carmelo vrijblijvend adviseren.

De gebroeders Riggio serveren u dagelijks superverse wisselende gerechten in vele vaiëteiten.
Naast een keuze uit de uitgebreide menukaart serveren zij verschillende dagspecialiteiten die gebaseerd zijn op de dagelijkse inkoop op de ?versmarkten? en het aanbod van de vaste leveranciers.
De inkoop van de aldus verkregen dagverse produkten en ingrediënten worden nog dezelfde dag bereid tot smakelijke Italiaanse gerechten. Vanzelfsprekend hoort daar de in eigen keuken -dagelijks - vers gemaakte Pasta`s en Pizza?s bij.

De traditionele Italiaanse kookwijze en de charmante vriendelijke bediening maken van uw bezoek aan
Il Giardino een ware culinaire belevenis.
Indien u uw diner of lunch laat omlijsten met de juiste keuze uit de wisselende Italiaanse wijnkaart kan uw middag of avond niet meer ?stuk?.

Hartelijk welkom namens de gebroeders Riggio en hun staf.


Openingstijden:

Maandag:12.00 - 23.00
Dinsdag:12.00 - 23.00
Woensdag:12.00 - 23.00
Donderdag:12.00 - 23.00
Vrijdag:12.00 - 23.00
Zaterdag:12.00 - 23.00
Zondag:12.00 - 23.00


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL