Le 4 Stagioni in Amsterdam

Le 4 Stagioni
Johannes Verhulststraat 32
1071NE Amsterdam
Telefoon: 020 6620071


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 20 per persoon alles inclusief.*


Bij Le 4 Stagioni kunt u Italiaans eten. Le 4 Stagioni is gevestigd aan de Johannes Verhulststraat te Amsterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 60 gasten. Uw gastheer/vrouw Giulia Consonni maakt het u graag naar de zin.

Meer informatie over Le 4 Stagioni:

Ristorante Pizzeria Le 4 Stagioni is sinds 1978 gevestigd in een voormalige grote slagerij in Amsterdam Zuid. Met zijn originele antieke tegels met de afbeelding van de 4 jaargetijden (le 4 stagioni) is deze zaak na 25 jaar de oudste gerenommeerde pizzeria van de stad. Alom bekend en een vaste stek voor buurtbewoners en bezoekers van het Concertgebouw.
In 2001 is het restaurant verbouwd. Het authentieke karakter is bewaard gebleven en in ere hersteld. Door de moderne aankleding en kleursetting is het restaurant een eigentijds etablissement geworden met de uitstraling van een mediterraan lokaal. De sfeer is levendig, de bediening is voornamelijk Italiaans onder de bezielende leiding van Giulia Consonni. Kwaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht staan voorop.

De pizza?s zijn van Romaanse klasse, knapperig met een dunne bodem en rijkelijk belegd. Ook de andere gerechten van de menukaart als de klassieke antipasti (waaronder bruschette, vitello tonnate en de insalata caprese), verse pasta?s en echte Italiaanse vlees- en visgerechten zijn een reden om vaak bij le 4 Stagioni te eten. Tevens zijn er vegetarische gerechten en speciale groepsmenu?s.

Le 4 Stagioni heeft 60 zitplaatsen. Zomers is er een groot verwarmd terras voor de deur met 50 zitplaatsen. Reserveren wordt aanbevolen voor gezelschappen vanaf 5 personen.

U kunt de gerechten ook telefonisch bestellen en afhalen.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]