Zilli in Arnhem

Zilli
Mariënburgstraat 1
6811CS Arnhem
Telefoon: +31(0)26 4420288


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*

Voorgerecht vanaf: € 6.5
Hoofdgerecht vanaf: € 22.5
Nagerecht vanaf: € 7.5

Bij Zilli kunt u Italiaans eten. Zilli is gevestigd aan de Mariënburgstraat te Arnhem. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 90 gasten. Uw gastheer/vrouw David Zilli maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: ja.

Bijzonderheden:

Streekgebonden keuken: Veneto. Buitenterras aanwezig, uitzicht op het historische Jansplein. Als u het speciale gerecht spaghetti ZILLI bestelt, wordt dat bij u aan tafel bereid.

Meer informatie over Zilli:

Trattoria

In deze op de eerste etage gelegen sfeervolle ruimte, komt u helemaal tot rust. De inrichting is kleurrijk en warm en erop gericht u te laten genieten van de Italiaanse keuken. Met uitzicht op het historische Jansplein als decor, een van Arnhems mooiste binnenstadpleinen, ontstaat hier het beste van twee werelden. De wisselende menukaart is gebaseerd op welke ingrediënten wanneer vers aanwezig zijn en hoe de beste combinaties gemaakt kunnen worden.

In de gedeeltelijk open keuken kunt u zelf zien met welke zorg uw gerechten worden bereid. En als u het speciale gerecht spaghetti ZILLI bestelt, wordt dat bij u aan tafel bereid. Dit bijzondere gerecht zal dan ook altijd op de kaart staan.

Ook voor de wijnen kunt u bij ZILLI uw hart ophalen. David Zilli selecteert jaarlijks de mooiste Italiaanse wijnen. Een zeer uitgebreide en boeiende wijnkaart is het resultaat.

Voor grotere gezelschappen kunnen wij een aangepast menu naar keuze maken. Tevens kunnen wij uw kerst-, einde- en nieuwsjaarsborrels en bijzondere diners verzorgen.

ZILLI beschikt tevens over een mooie rookkamer.

Tevens verzorgt ZILLI sinds 2008 de arrangementen bestaande uit lunch en diner met voorstelling kaarten. Klik hiervoor de agenda van Introdans.

Voor de concerten in het Gelredome hebben wij speciale menus. 3 gangen keuze menu voor € 25,00.


Openingstijden:

Maandag:11.30 - 22.00
Dinsdag:11.30 - 22.00
Woensdag:11.30 - 22.00
Donderdag:11.30 - 22.00
Vrijdag:11.30 - 22.00
Zaterdag:11.30 - 22.00
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]