Restaurant Applause in Haarlem

Restaurant Applause
Grote Markt 23a
2011RC Haarlem
Telefoon: 023 - 5311425


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Restaurant Applause kunt u Italiaans eten. Restaurant Applause is gevestigd aan de Grote Markt te Haarlem in de wijk Centrum. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Uw gastheer/vrouw A.J.Nieuwenhuis maakt het u graag naar de zin.

Bijzonderheden:

Zomers terras

Meer informatie over Restaurant Applause:

Restaurant Applause

Hoewel de naam het doet vermoeden, verwachten we echt geen staande ovatie voordat u van onze gerechten hebt genoten. De naam 'Applause' heeft eigenlijk niets van doen met de culinaire wereld.

Chef-kok en eigenaar Arjen Nieuwenhuis koos de naam als een hommage aan zijn grootvader, die in zijn tijd een bekende tulpenkweker was in Lisse. Hij heeft aardig wat tulpen op zijn naam staan, waaronder 'Applause'. Veel van deze tulpen zijn zelfs nu nog te bewonderen in de Keukenhof.

Het cre�ren zit de familie Nieuwenhuis dus duidelijk in het bloed. Na zijn opleiding aan de hotelvakschool bereidde Arjen gerechten in een 5-sterrenhotel in Amsterdam, een luxe kuuroord in het Zwarte Woud en bij diverse kleine restaurants in Haarlem. Met restaurant Applause is de wens om zelf de scepter te zwaaien, in vervulling gegaan.

Op de menukaart treft u voornamelijk Italiaanse gerechten aan. Met de nadruk op de Zuid-Italiaanse keuken. Een ongecompliceerde keuken, waar veel gewerkt wordt met kruiden en knoflook. Eerlijke gerechten zonder al te veel opsmuk. Vari�rend in prijs van ? 7,50 tot ? 25,00. En zoveel mogelijk bereid met authentiek Italiaanse producten.

Graag tot ziens.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]