Luca & Lucas in Haarlem

Luca & Lucas
Lange Veerstraat 51
2011DA Haarlem
Telefoon: 023-5341855


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Luca & Lucas kunt u Italiaans eten. Luca & Lucas is gevestigd aan de Lange Veerstraat te Haarlem in de wijk Centrum. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Luca & Lucas:

Na een ingrijpende renovatie en grondige verbouwing van het monumentale pand op de hoek van de Korte en Lange Veerstraat zijn de deuren van het Italiaanse restaurant Lucas & Lucas in 2004 geopend.

In een verrassend smaakvol decor worden authentieke Italiaanse gerechten geserveerd voor een breed publiek. Je kunt hier genieten van een huisgemaakte pizza en verse pasta tot een culinair vijf-gangen diner. Gezellig borrelen, een receptie, een bruiloft of een feestelijk avondje uit, het kan hier allemaal!

De uitgebreide menukaart bestaat uit regionale Italiaanse specialiteiten op basis van verse en seizoensgebonden ingredi�nten. De uitgesproken Italiaanse smaak vind je overigens niet alleen terug op de menukaart maar ook duidelijk in het interieur.

Bij binnenkomst waan je je in een decor van een 19e eeuws Venetiaans theaterstuk. Een mix van Jugendstil, Art Deco en Classisisme geeft het restaurant een warme en weelderige uitstraling. Marmeren vloer, statige pilaren en de vele dramatische accenten doen vervlogen tijden herleven.

Eenmaal binnen proef je echter ook meteen die typische Italiaanse ongedwongen en ongecompliceerde sfeer. De opzet van Lucas & Lucas is dan ook een kwalitatief hoogwaardig restaurant met vriendelijke prijzen en een bijzondere uitstraling waar iedereen zich welkom voelt.

Restaurant Lucas & Lucas telt twee verdiepingen, beiden met eigen open keuken. De beleving van het koken maakt een belangrijk deel uit van de Italiaanse theatrale sfeer.

De chefkok, Serge Bierau, welke zijn ervaring onder andere heeft opgedaan bij Mario Uva in Neck, maakt samen met zijn keukenbrigade van elke maaltijd een feestje. De sfeervolle wijnkelder met een indrukwekkende collectie Italiaanse en wereldwijnen maakt het culinaire avontuur compleet.

Lucas & Lucas is een verrassend en afwijkend restaurant waar enorm veel te zien en te beleven valt.

Kortom bij Lucas & Lucas komt het beste uit Itali� samen: de spontane gastvrijheid, de intieme sfeer, een overweldigend en smaakvol interieur en de eerlijke Italiaanse keuken zoals deze hoort te zijn.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]