Dell’Italia – Restaurant en Catering in Zeist

Dell'Italia - Restaurant en Catering
Steynlaan 24
3701EG Zeist
Telefoon: +31(0)30 6912332

Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 20 per persoon alles inclusief.*


Bij Dell'Italia - Restaurant en Catering kunt u Italiaans eten. Dell'Italia - Restaurant en Catering is gevestigd aan de Steynlaan te Zeist. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Italiaans eten afhalen. Dell'Italia - Restaurant en Catering bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 70 gasten. Parkeermogelijkheden: P.Garage.

Bijzonderheden:

Restaurant waar volgens Italiaanse tradities gekookt wordt. Alle gerechten, delicatessen en specialiteiten kunnen ook bij u thuis of op het bedrijf bezorgd worden. Take-away-service. Traiteur.Organisatie van bedrijfscatering, catering van feesten.

Meer informatie over Dell'Italia - Restaurant en Catering:

Restaurant Dell'Italia is meer dan alleen een gezellig Italiaans restaurant in hartje Zeist.

De Formule
De formule van restaurant Dell'Italia is verrassend nieuw in Nederland, d.w.z. dat u naast lunchen en of dineren in het informele restaurant ook de Italiaanse specialiteiten en heerlijkheden w.o de kwaliteitswijnen mee naar huis of bedrijf kunt nemen.
Bezorgen kan natuurlijk ook, vraagt u naar de mogelijkheden.
Al dat lekkers ligt overigens overzichtelijk uitgestald in de mooie vitrines van Dell'Italia.

Fijnproevers
Fijnproevers van heinde en verre weten elkaar te vinden aan de Slotlaan in Zeist waar
Dell?Italia gevestigd is. De prachtige en verfijnde delicatessen die de Italiaanse koks in eigen keuken bereiden, zijn alle verkrijgbaar tegen vriendelijke prijzen.

Catering, Bruiloft , Party
Indien u wat te vieren of in besloten gezelschap te presenteren heeft leent de bovenzaal van Dell?Italia zich uitstekend om uw avond of middag zowel op culinair als zakelijk gebied tot een succes te maken. Vanzelfsprekend verzorgt Dell'Italia iedere festiviteit die u privé of zakelijk wilt organiseren. Op catergebied heeft Dell'Italia een ruime ervaring en een gerenommeerde klantenkring opgebouwd.
Wij verzorgen zowel catering bij u thuis voor kleine gezelschappen als een uitgebreide catering bij u op het bedrijf. Zo u wenst met of zonder service / bediening en de aanwezigheid van de onmisbare Italiaanse ijskar. Omlijsting met klanken van Italiaanse muziek om uw feest extra op te luisteren behoort tot de mogelijkheden, u vraagt, wij regelen.

Espresso
Genieten van geurige Espresso kan natuurlijk ook bij u thuis of op de zaak. Wij verzorgen de levering van de echte espresso-machines en de bijbehorende design- espresso- kopjes.
Deze kopjes en de verschillende andere 'hebbedingetjes' uit Italie zijn natuurlijk zeer originele cadeautjes.
Vooral voor hen die 'alles' al hebben.


DELL'ITALIA is een erkend verkooppunt van :

Espresso-machines : SAECO - VIBIEMME - PAVONI

Espressokoffie : ILLY - SEGAFREDO - LAVAZZA


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]