Genova in Zoetermeer

Genova
Leidsewallen 36
2712BW Zoetermeer
Telefoon: +31(0)79 3165419

Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Genova kunt u Italiaans eten. Genova is gevestigd aan de Leidsewallen te Zoetermeer. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Genova bezorgt ook. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Dit restaurant biedt plaats aan 150 gasten. Parkeermogelijkheden: 500.

Bijzonderheden:

Menuprijzen v.a. fl. 55,= ( 3-gangen ), rookvrij gedeelte en buitenterras aanwezig. Gesloten van 22/12 t/m 05/01


Meer informatie over Genova:

In het oude centrum van Zoetermeer runt patron / uitbater Salvatore Darretta reeds geruime tijd zijn prachtig ingerichte Italiaanse restaurant Genova.
Genova beschikt over een ruim bemeten restaurantgedeelte, met daarnaast - geheel nieuw van opzet?een lounge. Deze lounge is bedoeld voor gasten w.o. de vele zakenmensen die graag vooraf uitgebreid willen aperitieven alvorens aan tafel te gaan. Na het tafelen begeeft men zich?indien gewenst-wederom naar de lounge om bijvoorbeeld een heerlijke espresso al dan niet vergezeld van een drankje te drinken.
Op deze wijze wordt een zakenlunch of-diner een ontspannen aangelegenheid.
Relaxed met uw relaties de avond of middag doorbrengen is de opzet van Savatore Darretta, die heel goed begrijpt dat ontspannen zaken doen een van de ingrediënten is om te komen tot een businessdeal.

Ingrediënten, die door de chefs van Genova in natuurlijke zin dagelijks vers gebruikt worden in de vele Italiaanse heerlijkheden die?al dan niet?op de menukaart prijken. Een wisselende veelzijdige kaart die afgestemd is op de veeleisende gast, is een vanzelfsprekendheid die u aan zal treffen bij een bezoekje aan Genova Daarnaast verdient het aanbeveling om beslist even aan de gastheer naar de dagverse specialiteiten te vragen.
De dagspecialiteiten worden elke keer weer samengesteld aan de hand van het aanbod op de markt.
Door in de keuken de verser dan vers-methode te hanteren hebben vele smulpapen hun weg naar Genova reeds gevonden en is reserveren dan ook aanbevolen.
Iedere dag is voor de vele gasten een verrassing als het op de wisselende gerechten aankomt, in principe kunt u iedere dag iets anders of iets bijzonders verwachten dat met veel liefde, creativiteit en vakmanschap door de chefs bereid is.

Een prachtig eersteklas restaurant daar in Zoetermeer, ook zeer beschikt voor het houden van uw familiefeestje, diner, bruiloft of welke zakelijke bijeenkomst dan ook.

Patron, Salvatore en zijn staf nodigen u uit voor de culinaire belevenis die zijn traditionele Italiaanse keuken u te bieden heeft.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]