Ristorante Michelangelo in Zwolle

Ristorante Michelangelo
Sassenstraat 27
8011PA Zwolle
Telefoon: 038 ? 42 309 43


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Ristorante Michelangelo kunt u Italiaans eten. Ristorante Michelangelo is gevestigd aan de Sassenstraat te Zwolle. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:
Meer informatie over Ristorante Michelangelo:

Van harte welkom !

Wij van ristorante Michelangelo hebben de naam van ons restaurant ontleend aan een fameuze Italiaan: Michelangelo Buonaroti, die - hoe is het mogelijk? - vier specialiteiten had: hij was beeldhouwer (dat is algemeen bekend), maar ook schilder, architect en, wat velen niet weten: dichter.

Wat betreft ristorante Michelangelo: wij concentreren ons niet op vier, maar op 'slechts' twee specialiteiten: kwaliteit en ambiance. De site is vooral bedoeld om u een indruk te geven van onze ambiance. We hopen ? en verwachten ?t eerlijk gezegd ook wel - dat er ook iets van onze kwaliteit afstraalt van deze site.

Klik op de titelblokjes bovenin, zodat u nader met ons kunt kennismaken. Uiteraard leert u ons het beste kennen door binnen te stappen en letterlijk onze ?kwaliteit in een sfeervolle ambiance? te ondergaan. Nogmaals: u bent van harte welkom !


Wij zijn elke dag geopend en wel vanaf 16.30 uur.Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]